Dwumiesięcznik Natura&Zdrowie - medycyna naturalna, ziołolecznictwo,...
Sulforafan od Medverita to suplement diety w kapsułkach zawierający...
Emulsja Unibasis 5 Plus posiada właściwości nawilżające, uelastycznia i...
Boswellia zwana indyjskim kadzidłowcem zawiera w składzie kwasy...
Kolagen to podstawowy budulec wielu narządów, takich jak skóra,...
Koniczyna (100% zalecanej dawki) –...
Bakalie i orzechy, to doskonały sposób na zdrową przekąskę! Oprócz walorów smakowych, odznaczają się cennymi wartościami odżywczymi, których nie dostarczymy z tradycyjnymi przekąskami. Orzechy, to cenna skarbnica jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, które są bardzo pożądane przez nasz organizm. Kasze i makarony, które występują w naszej oferc...
Bakalie i orzechy, to doskonały sposób na zdrową przekąskę! Oprócz walorów smakowych, odznaczają się cennymi wartościami odżywczymi, których nie dostarczymy z tradycyjnymi przekąskami. Orzechy, to cenna skarbnica jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, które są bardzo pożądane przez nasz organizm. Kasze i makarony, które występują w naszej ofercie są bogate w składniki mineralne, dlatego są chętnie wybierane, przez naszych kupujących.
Owoce morwy białej to zdrowa przekąska dla osób dbających o swoje zdrowie.
Siemię lniane złociste bogate jest kwasy tłuszczowe omega-3 i błonnik. Siemię lniane przyczynia się do obniżenia poziomu glukozy i cholesterolu we krwi, zapobiega zaparciom i reguluje pracę układu hormonalnego.
Owoce morwy białej to zdrowa przekąska dla osób dbających o swoje zdrowie.
Nasiona babki płesznik, to idealne źródło błonnika, dlatego jest polecany osobom mającym problem z wypróżnianiem i z osłabioną perystaltyką jelit. Nasiona babki płesznik pomagają obniżyć zły cholesterol, a także regulują poziom cukru we krwi.
Nasiona słodkiej bazylii nazywane także tukmaria, sabja, falooda, selasi,wywodzą się z rejonów Azji, Afryki, południowej Ameryki. Podobnie jak nasiona chia, goji, amarantus, zaliczane są do żywności zwanej superfoods. Ze względu na swój wyjątkowy skła
Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.
Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
Ekologiczna kasza gryczana niepalona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Nasiona babki płesznik, to idealne źródło błonnika, dlatego jest polecany osobom mającym problem z wypróżnianiem i z osłabioną perystaltyką jelit. Nasiona babki płesznik pomagają obniżyć zły cholesterol, a także regulują poziom cukru we krwi.
Ekologiczne suszone owoce morwy czarnej to niezwykle ciekawa w smaku i pożywna przekąska. Morwa doskonale sprawdza się również jako składnik sałatek, kompotów, dżemów, marmolad, win i likierów.
Ekologiczne morele suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska oraz jako dodatek do ciepłej owsianki na słodko, do ciast, deserów, kompotów np. w połączeniu z innymi owocami oraz do różnych, ciekawych smakowo sosów.