Dwumiesięcznik Natura&Zdrowie - medycyna naturalna, ziołolecznictwo,...
Sulforafan od Medverita to suplement diety w kapsułkach zawierający...
Emulsja Unibasis 5 Plus posiada właściwości nawilżające, uelastycznia i...
Boswellia zwana indyjskim kadzidłowcem zawiera w składzie kwasy...
Kolagen to podstawowy budulec wielu narządów, takich jak skóra,...
Probiotyki na żołądek, Probiotyki dla dorosłych i probiotyki naturalne to przylegające do ścianek jelita grubego, wspomagające jego pracę bakterię. Probiotyki są zwykle podawane doustnie i pomagają w leczeniu wielu chorób i dolegliwości pokarmowych jak choroby autoimmunologiczne, układu poakrmowego, otyłość, grzybica, biegun...
Probiotyki na żołądek, Probiotyki dla dorosłych i probiotyki naturalne to przylegające do ścianek jelita grubego, wspomagające jego pracę bakterię. Probiotyki są zwykle podawane doustnie i pomagają w leczeniu wielu chorób i dolegliwości pokarmowych jak choroby autoimmunologiczne, układu poakrmowego, otyłość, grzybica, biegunka, IBS. WYkazują też działanie stymulujące odporność organizmu. Probiotyki to naturalna żywność dostępna w sklepie naturabazar.
Jako suplement diety, doskonale wspomaga odchudzanie, poprawia metabolizm oraz proces detoksykacji organizmu. Share-Original® poprawia także perystaltykę jelit, obniża cholesterol, regulując ciśnienie oraz poziom cukru we krwi.
Szczególne właściwości pomelo były znane już we wczesnych czasach dynastii chińskich, gdzie nazywano go „królem pomarańczy”. W krajach zachodnich znane jest głównie jako przodek grejpfruta (czyli krzyżówki pomelo z pomarańczą chińską).
Zakwaska do jogurtu, to doskonały starter, do stworzenia własnego domowego jogurtu. Zakwaska zawiera bakterie kwasu mlekowego, pałeczkę bułgarską i acydophilną.
Zakwaska Bifit, to duża porcja bakterii kwasu mlekowego i bifidobakterii, do sporządzenia własnego jogurtu domowego. Taki jogurt domowy, mogą już spożywać dzieci od 6. Miesiąca życia.
Zakwaska do probio jogurt, to doskonały starter, do stworzenia własnego domowego jogurtu. Zakwaska chakarteryzuje się doskonałymi proporcjami laktobakterii, bifidobakterii i bakterii kwasu propionowego.