Staranne połączenie najwyższej jakości ekologicznych składników. Oman...
Ekologiczna Moringa należy do starożytnych ajurwedyjskich roślin...
Witamina C pomaga m.in w utrzymaniu prawidłowego funkcjonowania układu...
Herbatka wytworzona na bazie najwyższej jakości składników. Porost...
Herbatka na bazie naturalnych składników stworzona z myślą o naszych...
Kwas pantotenowy przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu...
Kolor czerwona róża, intensywny, z...
Płatki z mlekiem. żytnie, owsiane to doskonały pomysł na śniadanie. Dostarczenie dzięki temu sporej ilości zdrowych węglowodanów, daję energię na cały dzień, która pobudza nas do zadań które czekają nas od rana. Mamy spory wybór naturalnej żywności w tym płatków i otrębów owsianych od najlepszych jakościowo producentów.
Płatki z mlekiem. żytnie, owsiane to doskonały pomysł na śniadanie. Dostarczenie dzięki temu sporej ilości zdrowych węglowodanów, daję energię na cały dzień, która pobudza nas do zadań które czekają nas od rana. Mamy spory wybór naturalnej żywności w tym płatków i otrębów owsianych od najlepszych jakościowo producentów.
Płatki owsiane bezglutenowe błyskawiczne BIO 500g.
Ekologiczny len mielony uzyskany z nasion lnu brązowego. Znajduje wszechstronne zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce. Polecamy jako posypkę do wszelkiego rodzaju dań ciepłych, potraw zbożowych, sałatek, musli, zup oraz jako składnik chleba.
Ekologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami
Ekologiczne płatki owsiane górskie uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami.
Ekologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami
Ekologiczne płatki jęczmienne uzyskuje się z gniecionych ziaren jęczmienia. Płatki jęczmienne to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów.
Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki kukurydziane z truskawkami to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu lub mleka.
Ekologiczne płatki kasztanowe wytwarzane z kasztanów jadalnych mogą być stosowane jako samodzielna przekąska lub pożywny dodatek do jogurtów, musli, wypieków oraz deserów. Charakteryzują się delikatnie słodkim i orzechowym smakiem.