YANGO AGARICUS 100G

YA411

Grzyb Agaricus jest jednym z głównych składników w wielu oczyszczających i detoksykacyjnych produktach na rynku. Ma pozytywny wpływ na zdrowie w wielu dziedzinach: alergie, cukrzyca, zaćma, chroniczne zmęczenie, zaburzenia wątroby.

Więcej szczegółów

5905279845411
8%
YANGO

Stan magazynowy: mało

137,00zł brutto

Opis

działanieoczyszczanie

Więcej informacji

YANGO AGARICUS 100G


Preparaty zawierające agaricusa blazei murill, jeśli mają wykazać terapeutyczne rezultaty, muszą spełnić pewne warunki. Szczególną uwagę należy zwrócić na to, czy interesujący nas produkt jest ekstraktem, czy też sproszkowanym grzybem – wyłącznie ekstrakt zapewni nam satysfakcjonujący wpływ na organizm. Kolejnym czynnikiem oceny jakości produktu jest standaryzacja ekstraktu (w przypadku agaricusa standaryzacja dotyczy polisacharydów, najważniejszej substancji czynnej grzybów leczniczych) – na rynku można spotkać ekstrakty ze standaryzacją 5%-45%.

  • Ekstrakt standaryzowany na 40% polisacharydów
  • Opakowanie wystarcza aż na 100 dni
  • Bez dodatków i wypełniaczy
  • Idealny dodatek do soków, jogurtów czy sałatek

JAKOŚĆ, KTÓRA CZYNI CUDA.
WARTO WIEDZIEĆ!

Opakowanie 100 g.
Sugerowana dawka dzienna 1 g.
1 opakowanie wystarcza na 100 dni.

Składnik aktywny i porcja dzienna.

  • Ekstrakt z grzyba Agaricus 1 g
  • w tym polisacharydy 400 mg

Składniki: ekstrakt z grzyba Agaricus Blazei Murill standaryzowany na 40% zawartości polisacharydów.

Informacja: Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.

Kraj pochodzenia: Chiny
.
Podmiot odpowiedzialny: Yango Sp. z o.o.

Masa netto: 100 g.

Informacja alergiczna: produkt nie zawiera glutenu, cukru, składników mlecznych, soli spożywczej, kukurydzy, drożdży, skorupiaków, pszenicy, soi.
Produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.