Suszone owoce aronii zwane „owocem życia”. Zalane wrzątkiem dają smaczny napar o pięknym rubinowo-czerwonym kolorze i delikatnie kwaskowym smaku. Stanowią doskonały dodatek smakowy i aromatyczny przy parzeniu czarnej herbaty
Stanowią doskonały dodatek smakowy i aromatyczny przy parzeniu czarnej lub zielonej herbaty oraz herbacianych mieszanek owocowych i ziołowych. Suszone owoce aronii nadają się także do bezpośredniego spożycia.
Gorczyca jest podstawowym składnikiem musztardy. Całe nasiona stosuje się także do aromatyzowania grzybów, ogórków, papryki i innych warzyw kiszonych oraz w occie.
Suplement diety uzupełniający codzienną dietę w substancje roślinne wspomagające prawidłowe funkcjonowanie układu krążenia. Produkt jest źródłem związków o działaniu przeciwutleniającym.
Doskonała, klasyczna czarna herbata z Cejlonu – kolebki upraw najlepszych gatunków herbat. Zadowoli gust każdego nawet najbardziej wymagającego smakosza.
Pełna egzotyki herbata z czerwonokrzewu rosnącego wyłącznie w Południowej Afryce. Przygotowany z niej złocistoczerwony napar jest niezwykle delikatny, gdyż nie zawiera kofeiny oraz posiada doskonały naturalny słodki smak
Wyśmienita, tradycyjna zielona herbata chińska o subtelnym aromacie i delikatnym smaku z nutą goryczki. Najbardziej naturalna ze wszystkich herbat, gdyż nie jest poddawana procesowi fermentacji
Wyśmienita, tradycyjna zielona herbata chińska o subtelnym aromacie i delikatnym smaku z nutą goryczki. Najbardziej naturalna ze wszystkich herbat, gdyż nie jest poddawana procesowi fermentacji
Bogaty skład mieszanki gwarantuje prawidłowe funkcjonowanie organizmu i dba o dobre samopoczucie, dodając energii i witalności. Posiada właściwości antyoksydacyjne, korzystnie wpływa na drogi moczowe i krążenie. Herbatka na każdą porę dnia.
Kwiat hibiskusa w kuchni wykorzystywany był od lat. Z suszonych kwiatów
hibiskusa przygotowuje się napary, herbatki o głębokiej czerwonej barwie i
przyjemnym, kwaskowym smaku