Oranżada Vakapi Membrillo 500 g-13760
zoom_in
  • Obecnie brak na stanie
  • Oranżada Vakapi Membrillo 500 g-13760

Oranżada Vakapi Membrillo 500 g

19,90 zł

(19,90 zł szt.)

Brutto
Mocna, szybko pobudzająca, smakowa, produkowana zgodnie z południowoamerykańską tradycją.
Ilość
block Obecnie brak na stanie

Oranżada Yerba Mate Vakapi Membrillo 500 g


Teraz masz okazję przetestować tą mocną owocowo- ziołową yerba mate! To z pewnością jedną z smaczniejszych mieszanek z paragwajskiej kategorii. Klasycznie plantowana w tradycyjnych uprawach yerba mate z dodatkami pigwy, poziomki, oraz egzotycznych ziół jak muira puama i rutwica. Fuzja smaku i aromatu, gwarantuje znakomity efekt pobudzenia i porządne orzeźwienie. Vakapi Membrillo jest znakomitą mate do przygotowywania terere. Naturalnie miłośnicy tradycyjnych ciepłych naparów, ogrzeją się jej energetyzującą mocą. Duża ilość drobinek yerby sprawia, że moc naparu jest wyższa. Ziołowe dodatki wprowadzają orzeźwiającą nutę.

Kup teraz !

Smak i aromat yerba mate:
Tradycyjne dla paragwajskich yerba mate dymne aromaty łączą się w harmonijną całość. Gorąco tropikalnego słońca ,które odkładało swe promienie w zielonych liściach zachowuje w naparze swoją pełną moc. Vakapi to jedyna w swoim rodzaju architektura w której zostały połączone owoce i zioła zwane przez Indian Tupi zielonym złotem! Moc pobudzenia i orzeźwiająca woń aromatu sprawia, że zapragniesz kolejnych dolewek. Na pewno będziecie do niej wracać. Dobrze wyczuwalny gorzki i cytrusowy posmak to połączenie które zaowocowało w wytrawnej w smaku konstelacji, idealnej dla miłośników tego typu yerba mate. Wrażenia smakowe są obecne do 6 zalania, jest tu co odkrywać!

Składniki:
yerba mate (Ilex paraguariensis) 94% - kraj pochodzenia: Paragwaj,
pigwa owoc 2%,
poziomka liść,
rutwica ziele,
muira puama,
naturalny aromat.

Susz:
Bardzo drobno pocięty susz z dużą ilością drobnicy pyłowej.
Idealny wybór dla osób poszukujących cytrusowego posmaku i gorzkich nut.
Zalecana bombilla z dużą ilością oczek.

Sposób parzenia i przechowywania:
Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia o pojemności 200ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C.
Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych.
Susz można zalewać wodą z lodem.
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu.

Masa netto: 500 g


ORANŻADA

Opis

*data_wazn_wyprz_pre
2023-4-29

Specyficzne kody

Nowy

16 other products in the category