PP Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami
Symbol: PRZE123
Kod kreskowy: 5902837811123
VAT: PTU PL 5%
Producent: PIĘĆ PRZEMIAN
Stan magazynowy: dużo
Pięć Przemian Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi 500 g
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej
Składniki: mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
Wsyp mieszankę do miski.
Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
Wsadź do piekarnika na 80 min.
Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1320 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g
masa netto: 500 g
Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko s.c., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa