Daktyle w czekoladzie 50% BIO 70g Cocoa


SKŁADNIKI
czekolada* 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), daktyle*50% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1914 kJ / 459 kcal
Tłuszcz: 26 g;
w tym kwasy nasycone: 17 g;
Węglowodany: 47 g;
w tym cukry: 45 g;
Błonnik: 10 g;
Białko: 5 g;
Sól: 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
                                                   
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Polska

16 innych produktów w tej samej kategorii: